RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.
Amerikában él egy ferencrendi szerzetes, Father Stan Fortuna, aki a világot járva rappeli a fiataloknak az élő Isten jóhírét!. Zenész volt, mielőtt belépett a kolostorba, és az Isten dicsőítése az ő szívéből rappelve szakadt fel. Hamar kiderült, hogy erre a stílusra nyitottabb az amerikai fiatalok füle, mint a szószéki prédikációkra. A szerzetes dinamikus, csupa tűz személyisége áthat minden zenei stílust, amihez csak hozzányúl, legyen az rap, house, rock vagy jazz, de leginkább ezek keveréke. Kemény és tiszta szövegei megérintik a hallgatóságot, és felélesztik a reményt, hogy Isten létező valóság az életünkben. Ezt újra átélni vagy legelőször megízlelni, nem akármilyen élmény! Hamarosan találkozhatsz ezzel a hihetetlenül megnyerő "szerzettel".
 
Akkor 2008. október 18-án, szombaton este fél 7 órai kezdettel
a Pilinszky Café-ban (Bp. V. ker., Váci u. 33.) a helyed,
ahol II. János Pál megválasztásának 30. évfordulója alkalmából
a Mission is Possible egy egész estét betöltő,
felejthetetlennek ígérkező koncertet hív életre 

E jeles emlékesemény okán ismét hazánkba látogat a bronx-i születésű, világot járó, rapper pap, Fr. Stan Fortuna és az új albumán dolgozó, osztrák banda, a Cardiac Move.
 
Ha 2007-ben az is megadatott neked, hogy élőben meghallgasd a Cardiac Move rockzenéjét, melyet néha szimfonikus, néha szintetikus, néha pedig alternatív dallamok tesznek változatosan "csípőssé", akkor tudhatod, hogy a zenekar kiérlelt hangzása igazi élményt nyújt, melyről most sem kellene lemaradnod. Az elmúlt évben még kiforrottabb zenét játszó együttes elsőként lép színpadra. Az est végén a fellépő művészek egy meglepetés produkciót mutatnak be.
A koncertek között tanúságtételt hallgathatsz, s filmbejátszásokat láthatsz az egykori Szentatyáról. Valamint személyes adománnyal támogathatod Stan Fortuna atya missziós útjait!

A Mission is Possible és a Pilinszky Café mindenkit szeretettel vár!

A belépés ingyenes!
 
Fontos információk:
A hely befogadókészsége limitált. Ha biztosítani akarod a bejutást magad/magatok számára, regisztrálj az info@missionispossible.hu címen. Ha többen jöttök egy név alatt, add meg a pontos létszámot!
Kapunyitás: 18:30
További információ: www.missionispossible.hu
.

Okt. 18-án Fr. Stan Fortuna (USA) és a Cardiac Move (A) a Pilinszky Caféban

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.