Register
A password will be e-mailed to you.
Amerikában él egy ferencrendi szerzetes, Father Stan Fortuna, aki a világot járva rappeli a fiataloknak az élő Isten jóhírét!. Zenész volt, mielőtt belépett a kolostorba, és az Isten dicsőítése az ő szívéből rappelve szakadt fel. Hamar kiderült, hogy erre a stílusra nyitottabb az amerikai fiatalok füle, mint a szószéki prédikációkra. A szerzetes dinamikus, csupa tűz személyisége áthat minden zenei stílust, amihez csak hozzányúl, legyen az rap, house, rock vagy jazz, de leginkább ezek keveréke. Kemény és tiszta szövegei megérintik a hallgatóságot, és felélesztik a reményt, hogy Isten létező valóság az életünkben. Ezt újra átélni vagy legelőször megízlelni, nem akármilyen élmény! Hamarosan találkozhatsz ezzel a hihetetlenül megnyerő "szerzettel".
 
Akkor 2008. október 18-án, szombaton este fél 7 órai kezdettel
a Pilinszky Café-ban (Bp. V. ker., Váci u. 33.) a helyed,
ahol II. János Pál megválasztásának 30. évfordulója alkalmából
a Mission is Possible egy egész estét betöltő,
felejthetetlennek ígérkező koncertet hív életre 

E jeles emlékesemény okán ismét hazánkba látogat a bronx-i születésű, világot járó, rapper pap, Fr. Stan Fortuna és az új albumán dolgozó, osztrák banda, a Cardiac Move.
 
Ha 2007-ben az is megadatott neked, hogy élőben meghallgasd a Cardiac Move rockzenéjét, melyet néha szimfonikus, néha szintetikus, néha pedig alternatív dallamok tesznek változatosan "csípőssé", akkor tudhatod, hogy a zenekar kiérlelt hangzása igazi élményt nyújt, melyről most sem kellene lemaradnod. Az elmúlt évben még kiforrottabb zenét játszó együttes elsőként lép színpadra. Az est végén a fellépő művészek egy meglepetés produkciót mutatnak be.
A koncertek között tanúságtételt hallgathatsz, s filmbejátszásokat láthatsz az egykori Szentatyáról. Valamint személyes adománnyal támogathatod Stan Fortuna atya missziós útjait!

A Mission is Possible és a Pilinszky Café mindenkit szeretettel vár!

A belépés ingyenes!
 
Fontos információk:
A hely befogadókészsége limitált. Ha biztosítani akarod a bejutást magad/magatok számára, regisztrálj az info@missionispossible.hu címen. Ha többen jöttök egy név alatt, add meg a pontos létszámot!
Kapunyitás: 18:30
További információ: www.missionispossible.hu
.

Okt. 18-án Fr. Stan Fortuna (USA) és a Cardiac Move (A) a Pilinszky Caféban

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.