Register
A password will be e-mailed to you.

A tésztaételek megunhatatlanok, egyszerűek és csodásan finomak! A tészták iránti rajongásunk ismét alakot ölt – ezúttal egy recept formájában…
Nagyon egyszerű – és borzasztóan finom! Garantált repetával!:-)

Hozzávalók 4 személyre
:

– nagy marék friss bazsalikom, apróra vágva; ugyanennyi friss, apróra vágott snidling illetve szárított paradicsom
– 1 konzerv egész, hámozott paradicsom apró kockákra vágva
– a teáskanálnyi átnyomott fokhagyma
– fekete olajbogyó, apróra vágva (a mennyisége ízléstől függ, én sokat szoktam beletenni, kb. egy nagy üveg felét)
– 2dl olívaolaj
– fél teáskanálnyi , ugyanennyi örölt feketebors és szárított csípős paprika
– 10 dkg kecskesajt
farfalle tészta (kb. 50 dkg)

Elkészítés:

1. Egy nagy tálban összekeverjük a bazsalikomot, a felkockázott paradicsomot, a fokhagymát, az olajbogyókat, az olíva olajat, a sót, a borsot, a csípős paprikát, a szárított paradicsomot és a snidlinget. Jól összedolgozzuk, majd lefedjük, és a hűtőbe tesszük. Pár óráig, vagy éjszakára a hűtőben hagyjuk.

2. Az összekevert szószt kivesszük a hűtőből, a tálalás előtt legalább 2 órával. Megvárjuk, hogy szobahőmérsékletű legyen.

3. Megfőzzük a farfalle tésztát, lobogó sós vízben, al dentére. Leszűrjük.

4. A felmelegedett szószt ráöntjük a tésztára, megkeverjük, és a ttejét meghintjük a kecskesajttal.

Jó étvágyat!

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Egy válasz

  1. Paula

    Il est plus sfbr de ge9ne9rer une option cornecnant le produit Sac Longchamp personnalise9 de la ligne de Longchamp posse9dant plusieurs de9tails de de9coration.Ne9anmoins, si, e0 proximite9 de vue contraire, vous n’eates pas aussi actif, e0 la fois identiques pour vous-meame avez pour commencer la recherche extraordinaire dans la soire9e, dans cette circonstance qu’il est tre8s bon de prendre une de9cision sur un e9le9ment ou d’aide qui est e0 chaque solitairea0utiles et e9le9gants.a0Un sac e0 bandoulie8re Longchamp DIM pourrait eatre tre8s bon pour vous.a0En fait, l’e9paule en cuir personnalise9s fabrique9s e0 base sacs e0 main sont dans la conception de l’actualite9 la plus utile et le style de nos jours.a0concepteurs design et le style d’alimentation d’une option cornecnant le tri des sacs e0 main de nos jours, de sorte que tous les gens de ces occasions peuvent se9lectionner un certain point pour leur design et le style et le design et le style et le gofbt.

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.