Register
A password will be e-mailed to you.

Azt, hogy hogyan próbálkoznak a pasik, és mit hisznek, mi teszi őket ellenállhatatlanná a nők szemében, legjobban a férfiaknak szóló csábítási trükkökből tudhatjuk meg.
Azokból, amit férfiak írnak férfiaknak. Így betekintést nyerhetünk abba is, hogy mi a férfi vágyainak netovábbja egy nővel kapcsolatban, illetve hogyan képzelik, mi teszi őket ellenállhatatlanná a szemünkben.

Ez a cikk nem arról szól, hogy hogyan ismerd fel, ha egy férfi el akar csábítani. Erre azért különben sem nehéz rájönni, ugye? Itt azt mutatjuk meg, milyen félelmekkel, bizonytalankodással és tépelődéssel néznek szembe a férfiak, ha a nőkről van szó. És milyen irigyek azokra a társaikra, akik (szerintük) pénzükkel, hírnevükkel, vagy szívdöglesztő kinézetükkel "bármelyik nőt megszerezhetik".

Egy floridai felmérés során férfiakat kérdeztek meg arról, hogy mit találnak a legbonyolultabbnak és legnehezebbnek az életükben. 100-ból 92 válasz a nőkkel volt kapcsolatos. A 92 válaszból 84 az ismerkedéssel és párkapcsolattal, a maradék 8 munkatársakkal, vagy az anyukákkal. A férfi számára általában rejtély a női viselkedés: és amellett, hogy érthetetlen, sokszor ijesztő, fenyegető is.
.
A neten nem egy olyan honlapot találni, ahol férfiaknak szóló tuti tanácsokat lehet olvasni az ismerkedéssel, önbizalommal, női lélekkel kapcsolatban. Remekül szórakoztam a Félénk Jóskáknak szóló tippeken. És azon, hogy egy könyvet elolvasva, vagy kurzust elvégezve mi mindenre lesz képes az adott férfi. Pl. Egy hét alatt akár három nőt is elcsábíthat! Nincs több félelem a visszautasítástól, megaláztatástól! Nincs több "Legyünk csak barátok!"
.
Külföldi és magyar honlapokat böngészve látható, hogy e-book-okat és csábításról szóló cd-ket, dvd-ket lehet várásolni, amelyek azt igérik a férfiaknak, hogy nem éri őket több visszautasítás a nők részéről. Sőt, önbizalomra tehetnek szert – ezzel a látszat ellenére nagyon sok problémájuk van -, megtanulhatnak bánni a nőkkel, és a csábítás művészeivé válhatnak. A tippek, és a kurzusok igéretei alapján jól látható, mit gondolnak a pasik rólunk, a csábításról, és a kapcsolatokról:

A hatalom a nők kezében van

A nőké a választás, ők döntik el, fogadják-e egy férfi udvarlását és közeledését. A férfi annyit tehet, hogy megfelelő módon közeledik egy nőhöz.

Mit ígérnek a férfiaknak az online kurzusok?
Olyan technikákat, "mágikus mondatokat" és egyéb "hipnotikus trükköket" amelyek képesek a nők figyelmét felkelteni, az adott férfi felé fordítani, és elérni, hogy a nő foglalkozzon velük.
Azt, hogy a férfi választ, és bármely nőt választja, az nem fogja visszautasítani.


.
A gazdag, híres, vagy nagyon jóképű pasiké minden nő
A nőket a pénz, a hírnév, vagy az ellenállhatatlan jó kinézet vonzza egyedül. Ezek szerint a férfiak azokra a nőkre vágynak, akiket ez a 3 dolog érdekel… hát… legyenek boldogok velük!
.
Megjegyzem, a férfiak világában sokkal fontosabb a pénz és az anyagi javak. A nők általában kedves, becsületes, hűséges és törődő férfira vágynak. A férfiak azért hiszik, hogy nekünk fontos a pénz, mert nekik ez olyan fontos, ezért csak ezen keresztül látnak mindent, a nőket is. Ez nem zárja ki, hogy léteznek olyan nők, akiket a pasi pénze, kigyúrtsága és sportkocsijának márkája vonz.

Mit igérnek az online kurzusok? A csábítás sikerét kinézettől, életkortól és anyagi helyzettől függetlenül.

A nők teljesen érthetetlenek, és kezelhetetlen hisztirohamaik vannak

A férfiak számára sokszor érthetetlen, hogyan működnek a nők. Tipikus példa, amikor valami számukra ártatlan, semgeles dolgot mondanak, esetleg még meg is dicsérnek valamit, mire a nő kiabálni kezd. A férfi ott áll értetlenül: "Most mi rosszat csináltam?"
.
MINDENT! Ha a fodrász bénára vágja a hajamat, és a pasim közli, hogy nem baj, olyan aranyosan félreáll. (hrrr!) Kiszúrnak velem a melóban, és megjegyzi, hogy "nem baj, legalább tanultál belőle". (Kösz, apu!) És ha jajongva botladozom a tűsarkúban, amit az ő kedvéért vettem fel, hogy csinos legyek, akkor nekem van jogom röhögéssel enyhíteni a fájdalmamat. De ő ne merjen röhögni, mert akkor "érthetetlen" hisztirohamomban valószínűleg ott helyben hozzávágom a cipőt.
.
Mit igérnek a kurzusok?
– A nő megfelelő hangulatba hozásának képességét (jókedvű legyen, kedves, és szerelmes)
– A "hisztirohamok" és rosszkedvű kitörések kezelésének biztos módját (van ilyen?)

4. Egy nő meghódítása sok sok pénzbe kerül
Azaz férfiék szerint azzal lehet meghódítani (és ágyba vinni) egy nőnemű lényt, ha virággal, drága vacsorával és ékszerrel halmozzák el, melyeket kegyesen elfogad, aztán vagy együtt alszik az adott pasival, vagy nem.

Az összes csábításról szóló weboldalon világosan olvasható: A pénz nem fogja meghódítani a nőt!

Mintha ez valami újdonság lenne:
– Nem kell többé vagyonokat költeni fölöslegesen, annak reményében, hogy ágyba csábítjuk vele álmaink nőjét.
És milyen igaz! Ha valaki azt gondolja, hogy ajándékokkal kell megvesztegetnie, mintegy megvásárolva a nő kegyeit, az eléggé eltévedt.

Csábítási trükkök a pénz helyett:

– Megfelelő érzelmi hangulat teremtése a beszélgetés során.
– Ennek "mágikus trükkje" ha a férfi figyel arra, amit a nő mond, és kikéri a véleményét, megkérdezi őt élményeiről, hagyja mesélni, és ahhoz a témához kapcsolódik, amiről a nő beszél. (Ahelyett, hogy folyton a saját dolgairól beszélne. Ami egyébként egy természetes magatartás, ezzel mutatja be a nőnek, hogy ő mennyire kompetens, rátermett férfi.)

5. Bizonytalanság, félénkség és visszautasítástól való félelem
Minden csábításról szóló weboldal, kurzus, hanganyag és e-book azt igéri, hogy önbizalmat ad a kezdeményezéshez. A nő nem fog kezdeményezni, irigylésre méltó helyzetben van. Csak vár, "semmit nem kell tennie, azon kívül hogy elfogadja vagy elutasítja egy férfi közeledését".

Mire vágyik a férfi:
– A visszautasítás félelmétől mentes ismerkedés.
– Félénkség és kínos hallgatás elleni ellenszer: bizonyos könyvekben még azt is szóról szóra meg lehet tudni, hogy mikor mit kell mondani.

Félénk Jóska szemet vet ránk egy koktélpartyn, odasomfordál, és bemagolt forgatókönyv szerinti mondatokkal próbál bevágódni. "Szia, ööö… hogy érzed magad a partyban? … Nagyon csinos a frizurád. … Milyennek találod ööö a kiszolgálást?… Ez a narancsos mojito szerinted is ócska?"

– Magabiztosság és ellenállhatatlanság, kinézettől, életkortól és anyagi helyzettől függetlenül. Vannak olyan weboldalak, amelyek ezt pénzvisszafizetéssel garantálják. Ha az illető nem csajozik be a mágikus csábítási trükkök ismeretében sem, akkor megtérítik a kurzus árát.

Varázslat?!

Bizonyos honlapok azt igérik, hogy olyan társalgástechnikát tanítanak, ami a nők jobb agyféltekéjére hatva serkenti az érzelmi központot és a fantáziát. (Amitől egyből totál odalesznek az adott férfiért…)

Sőt, olyat is olvastam, hogy vannak technikák, amelyek segítségével a megismerkedéstől számított 20 percen belül garantáltan megszerezhető a nő egy éjszakára, mindezt csak a beszéd segítségével!

A férfi "ismerkedési tempója" más mint a nőé, nem kell igazából megismernie a nőt, vagy egy kicsit is bíznia benne ahhoz, hogy egyből ágyba akarjon bújni vele. És hát mely férfi ne álmodna ilyen hatalomról, hogy kockázatmentesen és gyorsan megszerezzen egy nőt. A nők általában nem így működnek és nem erre vágynak, úgyhogy valóban varázserő kell, hogy valakit így átprogramozzunk.

Hipnotikus szavak és kifejezések, amik egyből érdekessé teszik a férfit.
Vigyázat!! Ha legközelebb egy vonzó pasival találkozunk egy partyban, ne dőljünk be, lehet hogy csak régi ismerősünk Félénk Jóska az, felszerelkezve pár hipnotikus erejű szöveggel.

Mi a valóság?

A férfiak is csak emberből vannak: félnek a kudarctól és a visszautasítástól. A kikosarazás nagyon betesz az önbizalmuknak. Ezt általában nem mutatják ki, csak attól kezdve még kevésbé mernek kezdeményezni. Jópáran végül ott kötnek ki, hogyha egy csaj nem szedi fel őket, akkor sosem lesz barátnőjük.

Ezek a honlapok, tippek, kurzusok és mágikus hatású praktikák valóban hatnak. A férfiak úgy tartják, hogy nekik kell kezdeményezniük (és ez azért általában így is van). Ezért számukra sokkal fontosabb az önbizalom, hogy meg merjék tenni az első lépést. Ebben van a valódi titok: ha egy férfi azt gondolja, hogy jól tud bánni a nőkkel (egy kurzus, vagy bármi más miatt) ez már fél siker, hiszen sokkal magabiztosabb lesz, és ezáltal sokkal vonzóbb is.

A többi, azaz a heti 3-4-5 nő felszedése, vagy az, hogy valaki a csábítás művésze legyen, hm… én azt a típust részesítem előnyben, aki kedves, nyílt és őszinte, és nem kell minden nap másik nővel ágyba bújnia ahhoz, hogy bebizonyítsa magának, hogy jó pasi.

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

12 hozzászólás

  1. csajszi

    Azt hiszem, egy egy éjszakás hódító macsó inkább nem kell, akkor inkább én szedek fel magamnak egy félénket….de az legalább nem egy éjszakás kihasználás lesz.

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.