RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Dubai ismét elkápráztatja a világot. Újraéleszti a sosem feledett Atlantisz világát, ráadásul beengedi a jól fizető vendégeket, hogy elmerülhessenek a misztikus világban. Létrehozták "Atlantisz, a Pálma" nevű szálloda komplexumot.

A régóta várt 1.5 billió dollár értékű Atlantisz, a Pálma (Atlantis, The Palm), a The Palm Jumeirah központjában helyezkedik el, hihetetlen kilátással a Perzsa öbölre és a The Palm gerincére egészen Dubai felé. Az ünnepélyes átadás és hivatalos megnyitó szeptember 24-én lesz.  (Elképzelhető, hogy csúszik ez az időpont, mivel ebben a hónapban volt egy tűzeset a szálloda területén, amit sikeresen megfékeztek.)

A szálloda komplexumhoz tartozik a Delfin öböl és az Aqua Park is. 
„A hotel fejlesztési értéke egymagában körülbelül 1 billió dollár” – jelentette ki Jim Boocher, a Kerzner International elnöke, és az Atlantisz menedzsere.

A hotel tartalmaz körülbelül 2000 szobát, egy 160 000 m²-es vízi parkot, egy konferencia központot, és egy 1900 m²-es kereskedelmi egységet.

A Delfin öbölbe a Solomon szigetekről szállítottak ide 28 darab palackorrú delfint, ahol lehetőség kínálkozik arra, hogy a bátor vendég együtt úszkáljon a delfinekkel. 

A Lost Chambers lakosztályai a legexkluzívabbak egész Atlantisz területén. Többek között ezekben a szobákban is élvezhetik a vendégek az álomszép óceán életét. Egész nap gyönyörködhetnek a szebbnél szebb halakban, cápákban, rájákban és az óceán alatti világban.
.
Egy olyan extra szolgáltatást is kitaláltak, hogy bárki együtt fürdőzhet a hatalmas és különleges állatokkal. Mindössze egy üvegfal választja el őket egymástól.
Itt a hálószobák és a fürdőszobák is a víz alatt vannak.

A Neptune és Poseidon lakosztályok szintén a víz alatt helyezkednek el, ahol a vendégek a nap 24 órájában gyönyörködhetnek a több mint 65 000 vízi állatban.  Itt úgy érezheti magát az ember mintha a misztikusan eltűnt Atlantiszon élne, ami már több ezer éve a víz alatt nyugszik.

Az Ambassador Lagúna egy ablak a világ és az óceán között. Kétszázötvenféle hal és tengeri élőlény, mint cápa, piranja, rája, angolna él itt együtt.


Nyaralj személyre szabott árajánlattal! Regisztrálj, és nyerj mellé egy wellness hétvégét is!


 

 
Gondold el, hogy minden újságért fizetni kell, mi is várjuk a te önkéntes adományodat, ha meg tudod engedni magadnak :-)
> a metropolita.hu NEM ENGEDÉLYEZ reklámokat
> vannak terveink új oldalak létrehozására: kifejezetten a papi hivatásról, illetve imakampány oldal, ahova beírhatjátok sürgős szándékokat és válaszhattok imaszándékot (hasonlóan az adományoldalakhoz..)
> EGYETLEN anyagi forrásunk a ti adományotok
Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük adományozási szándékát

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Összes adomány: 1500Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.