RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Dubai ismét elkápráztatja a világot. Újraéleszti a sosem feledett Atlantisz világát, ráadásul beengedi a jól fizető vendégeket, hogy elmerülhessenek a misztikus világban. Létrehozták "Atlantisz, a Pálma" nevű szálloda komplexumot.

A régóta várt 1.5 billió dollár értékű Atlantisz, a Pálma (Atlantis, The Palm), a The Palm Jumeirah központjában helyezkedik el, hihetetlen kilátással a Perzsa öbölre és a The Palm gerincére egészen Dubai felé. Az ünnepélyes átadás és hivatalos megnyitó szeptember 24-én lesz.  (Elképzelhető, hogy csúszik ez az időpont, mivel ebben a hónapban volt egy tűzeset a szálloda területén, amit sikeresen megfékeztek.)

A szálloda komplexumhoz tartozik a Delfin öböl és az Aqua Park is. 
„A hotel fejlesztési értéke egymagában körülbelül 1 billió dollár” – jelentette ki Jim Boocher, a Kerzner International elnöke, és az Atlantisz menedzsere.

A hotel tartalmaz körülbelül 2000 szobát, egy 160 000 m²-es vízi parkot, egy konferencia központot, és egy 1900 m²-es kereskedelmi egységet.

A Delfin öbölbe a Solomon szigetekről szállítottak ide 28 darab palackorrú delfint, ahol lehetőség kínálkozik arra, hogy a bátor vendég együtt úszkáljon a delfinekkel. 

A Lost Chambers lakosztályai a legexkluzívabbak egész Atlantisz területén. Többek között ezekben a szobákban is élvezhetik a vendégek az álomszép óceán életét. Egész nap gyönyörködhetnek a szebbnél szebb halakban, cápákban, rájákban és az óceán alatti világban.
.
Egy olyan extra szolgáltatást is kitaláltak, hogy bárki együtt fürdőzhet a hatalmas és különleges állatokkal. Mindössze egy üvegfal választja el őket egymástól.
Itt a hálószobák és a fürdőszobák is a víz alatt vannak.

A Neptune és Poseidon lakosztályok szintén a víz alatt helyezkednek el, ahol a vendégek a nap 24 órájában gyönyörködhetnek a több mint 65 000 vízi állatban.  Itt úgy érezheti magát az ember mintha a misztikusan eltűnt Atlantiszon élne, ami már több ezer éve a víz alatt nyugszik.

Az Ambassador Lagúna egy ablak a világ és az óceán között. Kétszázötvenféle hal és tengeri élőlény, mint cápa, piranja, rája, angolna él itt együtt.


Nyaralj személyre szabott árajánlattal! Regisztrálj, és nyerj mellé egy wellness hétvégét is!


 

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.