Register
A password will be e-mailed to you.

A Men’s Health férfimagazin készített egy összeállítást – természetesen férfiaknak – arról, vajon a nők mit üzennek a ruhájukkal – mikor mire vágynak.
Tudós emberek, a legcifrább tudományos fokozattal rendelkező szakemberek és kutatók foglalkoztak már a kérdéssel: mi őrjíti meg a férfiakat. Tény, hogy van, amikor azért öltözködünk úgy ahogy, hogy szexinek érezzük magunkat. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de szerintem van, amikor egy kardigán egyszerűen csak egy kardigán…

Lássuk előbb, miként dekódolják a férfiak az egyes ruhadarabjainkat!

Szoknya vagy ruha övvel: "Régimódi lány vagyok, aki szereti, ha egy pasi tartja neki az ajtót és előreengedi, vagy ha leteríti a kabátját a sáros pocsolyára, nehogy összepiszkoljam a cipellőmet. Romantikus típus vagyok, és nem védekezem szex közben."

Mélyen kivágott V-nyakú felső: "Épp ovulálok, úgyhogy jók a melleim, és ezt tudatom is mindenkivel, magyarán – kapható vagyok most bármire! Viszont légyszives hozz óvszert, mert nem szeretnék teherbe esni, és tudom, milyen pocsék apa lenne belőled!"

Magas sarkú cipő: "Valami puccos helyre vigyél, de előre szólok, nem vagyok hajlandó sokat gyalogolni, mert nehéz két lépésnél többet tennem ebben a cipőben. Ja, és hogy tudd – az ágyban is ezt hordom!"
.
Valami piros: "Nárcisztikus, önimádó nő vagyok, akinek szüksége van mások elismerésére, úgyhogy ha azt mondod, ‘Te vagy a legjobb, legdögösebb csaj a bolygón’, tutira ágyba vihetsz!"

Egy puha, bolyhos pulcsi: "Kedves, gyengéd, feminin lány vagyok, aki szereti a tündérmeséket, és azt, ha cirógatják. Remélem, nem zavar, hogy osztoznod kell az ágyamban a plüssmaci gyûjteményemmel? Még valami: az ostort és a bőrszerkót inkább hagyd otthon!"

Egy felsô, amibôl kivillan a melltartó pántja: "Rafinált, ravasz lány vagyok ám, aki trükkösen kivillantja a fehérneműjét, azzal a fondorlatos hátsó szándékkal, hogy így majd biztosan megkívánsz. El sem hiszem, hogy ez mindig bejön!"

Badarság!

Drága hímnemû barátaink! Most eláruljuk Nektek, VALÓJÁBAN mit is jelentenek ezek a ruhadarabok! (Üdv a valóságban!)

Szoknya vagy ruha övvel: Ez a francos zippzár ezen a szoknyán pont ma mondta be az unalmast… muszáj volt egy övet tennem rá, nehogy lecsússzon a szoknyám, miközben megtartom a Power Pointos prezentációmat…

Mélyen kivágott V-nyakú felső: Nemrég szültem és még szoptatok, úgyhogy muszáj könnyű hozzáférést biztosítanom a kis éhezőmnek…
.
Magas sarkú cipő: Túl magas vagy, és csókolódzás közben mindig megfájdul a nyakam…
.
Valami piros: Nem volt a méretemben fekete.

Egy puha, bolyhos pulcsi: Fázós vagyok!
.
Egy felsô, amiből kivillan a melltartó pántja: Amikor felpróbáltam ezt a leértékelt felsőt, csak futólag pillantottam bele a tükörbe, és nem láttam, mennyire slampos… túl jó vétel volt, hogy otthagyjam. Tuti kihajítom a kukába, ha hazaérek…

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.