Register
A password will be e-mailed to you.

A görög származású, angol énekest tegnap letartóztatták nyilvános helyen való drogozás miatt. A híresség, aki rendszeresen foglalkoztatja a rendőrséget, legutóbb egy férfival folytatott szexuális aktust egy nyilvános wc-ben.

Michael 1990-ben Rióban találkozott Anselmo Feleppa brazil divattervezővel, akivel azonnal egymásba szerettek. Az énekes mielőtt a melegségét nyíltan vállalta, állítólag együtt járt Brooke Shields színésznővel. A divattervező halála után – aki AIDS-ben halt meg – a popsztár sokáig borzasztóan félt attól, hogy ő is elkapta a halálos kórt. Végül csodával határos módon kiderült, hogy nem fenyegeti a betegség.
.
George – aki sosem tudta kiheverni a férfi halálát – a popszakmában elért munkássága mára legendának minősül.

Néhány éve az öregedő popsztár nem találja a helyét a világban. Rendszerint szexuális kapcsolatot létesít idegenekkel és azt is nyíltan vállalja, hogy drogfüggő.

George Michael
Született: 1963. június 25-én született Londonban.

Jelenlegi párjával, Kenny Goss-szal

 
 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.