Register
A password will be e-mailed to you.

"Sziasztok,
nemrég vágtam bele az üvegfestésbe, és nagyon tetszik! Arra gondoltam, megkérdezlek titeket nektek milyen kreatív hobbitok van? Engem más is érdekelne, csak nem merek belefogni. Köszi elôre!!!
Sarolta"

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

935 hozzászólás

  1. Pici

    Bella, de kell fúgázni, de nem olyan bonyis. Ha veszel mozaikos készletet, kapsz hozzá egy fehér porszerűséget, azt vízzel kell feloldani, és a leragasztott mozaikdarabok közé önteni. Pár óra alatt megköt, és kész a fúga :)

    Válasz
  2. Pici

    hali lányok, én mozaikozni szeretek, a kislányommal gyönyörű tálcákat, üvegeket díszítünk mozaik ragasztással. Ehhez még érteni sem kell, csak ízlés kell és kedv. Már az összes szerencsés (vagy szerencsétlen :)) ismerősünk kapott valami mozaikosat ajándékba

    Válasz
  3. brillo

    Eriqa – nagyon tetszenek az ékszereid!:) különösen az a kézfejes-fajta, én mindig is olyat szerettem volna, de ritkán látok szépet.
    Magam is fûzök néha gyöngyöt, de valahogy nem túl kreatívan..:-)

    Válasz
  4. Ariel

    Hali! Én kötni szeretnék gy sálat a szerelmemnek. Nem tud valaki egy (online) kötősulit? Hogy lehet megtanulni sál-szinten?

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.