Register
A password will be e-mailed to you.

"Egy ideje már lehangoltnak és nagyon fáradtnak érzem magam. Már a rendes dolgaimat se tudom megcsinálni, mert semmi kedvem hozzá, és emiatt még bûntudatom is van. Nem érdekel semmi, nem tudok nevetni, éjszakánként alig alszom. Napközben ha éppen nem sírok, akkor eszem. Nem tudom, mi lehet ez. Én nem ilyen vagyok! Lehet, hogy depressziós vagyok?? Abban reménykedem, egyszer majd elmúlik… Mit tegyek? Üdvözlettel: B."

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

941 hozzászólás

  1. Csík Ildikó

    A jóga, meditáció, a homeopátoás dolgok ez mind a sátántól valok. Kezdetben lehet hogy segítenek, de később nagyobb bajba kevernek mint voltál. Ez egy jó oldal hogy megkeresd hogy ezek a praktikák nem hastnálnak a léleknek. Jézus viszont megtudja gyógyítani a sebeket. De fontos orvoshoz is elmenni.

    Válasz
  2. Stán Renáta

    Folyamatos Szent mise hallgatás,szentáldozás ami gyógyít.Nagyon jó ha napjában fohászokat mondtok igen hatásos lehet egyből nem érezzük de lassacskán igen.Mindent rá kell bízni az égiekre rájuk kell hagyatkoznunk SZŰz MÁRIA és Jézus mindenben segít csak higgyetek bízzatok bennük.Napjában mondhatjuk:JÉZUSOM BÍZOM BENNED!!!!!!
    A Szentlelket is hagynunk kell hagy működjön bennünk.SZENTÍRÁS OLVASÁS fontos minden nap ahol pont kinyitod,azt a részt elolvasnod.Nem szabad horoszkópokban lélekvándorlásokban stb hinni!!!A HIT-REMÉNY-Szeretet éljen bennünk mindenkiért imádkozom megígérem.IMÁDSÁGOS SZERETETTEL:RENÁTA

    Válasz
  3. Mariann

    Amit meg elfelejtettem, hogy feltetlen bekell iktatni egy olyan programot, hogy a szabadban setalni, mozogni,s kozben felfedezni a termeszetet azt, a sok szepet amit Isten alkotott.

    A friss levegon vegzett mozgas sokszor tobbet er, mint 1 joga foglalkozas, s a joga nem minden embernek felel meg pl. mint relaxalas. Ezt mindenkinek kikell alakitani, megkell talalni a Neki megfelelot.
    Amikor hazimunkat vegzunk, akkor lehet 1 megnyugtato zenet hallgatni, ami megnyugtatja, de kiis kapcsolja az elmenket, s szinte „egyutt uszunk” a zene ritmusaval.
    A kerteszkedes is jo hatassal van, de itt sem mindenkinel valik be, viszont van, akit megnyugtat a kerti munka es energiaval tolti fel.

    Nekem a vasalas „gyasz munka”, s ilyenkor jon a Nekem valo zene pl.,
    amikor mar nem a kezemre figyelek, hanem a zenere!
    Erdemes ezekre a dolgokra oda figyelni!

    Válasz
  4. Mariann

    Azt mondja Jezus Urunk, amikor szomoru vagy imadkozz, s amikor oromunk van, akkor is imadkozz.
    Elkell menni orvoshoz, mert valoban lehet pajzsmirigy problema, viszont ezt „szentbetegsegnek” hivjak, amit imaval lehet kezelni.

    Enis voltam hasonlo helyzetben, de ez mar a mult!
    A bibliaban a 38.zsoltar, 39. zsolt. 41.zsolt. ezek mind segitsegunkre van, amikor elhagyatottnak erezzuk Magunkat.

    Kerjetek es kaptok, mert aki ker kap. Isten maga a Bekesseg, es O bennunk lakozik, azutan gondoljunk arra a benso bekere, mintha maris
    a mienk lenne. Tobbszor mondogatjuk magunkban: Isten bekeje, amely minden ertelmet meghalad, most is szetaramlik elmemben, szivemben.
    Tudom, hogy lelki beke az enyem, a bekesseg, a joindulat, mert Isten orkodik felettem.
    Minden este a 23.zsolt. olvassuk, mielott elalszunk, mondjuk azt:
    Te, Uram, orkodsz felettem”!
    Amikor ezt folyamatosan es kitartoan vegezzuk, ugy elfognak mulni a belso lelki panaszaink, mert az ima altal, elerjuk az Isteni beket.

    Válasz
  5. kri23tike

    Szia.vérvétel mindenképpen a segítségedre lehet,nem árt tisztában lenni a dolgokkal.Ha kiderűl.h makk egészséges vagy ,csak a fejedben nem tudsz „rendet tenni”akkor első lépésben keress fel egy homeopátiás orvost a neten kerületek alapján fel van sorolva és ő felír Neked homeopátiás szereket ami tapasztalatom alapján biztos Neked is segíteni fog:-)Az a lényeg,hogy ne várj sokáig,mert,ha pillanatnyilag el is tünnek a tünetek erőssebb formában fog jelentkezni.sok sikert,szia.

    Válasz
  6. Luca

    Tüneteid alapján!!!: menj el egy vérvételre és vizsgáltasd ki a pajzsmirigyed, nincs e alulműködés vagy túlműködés! Komolyan!!! Nekem már mind2 volt. pocsék. de a tünetek megegyeznek.
    Csak hogy ezt is kizárhasd, vagy kezeltesd

    Válasz
  7. Angel

    Csak amit elfojtasz előbb utóbb ki fog jönni más formában…ugyhogy sztem fordulj tényleg pszichológushoz,kineziológushoz amelyik neked szimpatikus…

    Válasz
  8. Gilberta

    Nekem pont ez a bajom, kértem tanácsot Freudissimától. Nekem a meditáció nem segít, mert ha végiggondolom a dolgaimat, akkor csak még jobban belelovallom magam, és annál jobban kinyúlok. Akkor már jobb a munkaterápia és a teljes leterheltség, hogy ne legyen időm gondolkozni

    Válasz
  9. Kleomio

    Szia Brillo. a lényege az, hogy időt szánok rá. Egyedül vagyok otthon, kikapcsolom a tévét, leülök, felteszek egy szép zenét (de ez nem feltétlenül kell), és megpróbálok arra gondoloni, a szép az életemben. Például a testemre. Hogy milyen engedelmesen és megbízhatóan ver a szívem, lát a szemem, stb. Aztán mindarra, ami jó és szép az életben, az enyémben és úgy általában is. Pl a kiskutyám, hogy milyen egyszerűen szeret engem. A szüleimre, a tesómra, a barátnőimre. Azután Istenre, hogy mikor megteremtett, és elgondolt, akkor direkt ilyennek talált ki, ezért nem szabad elutasítanom saját magamat. És ettől tényleg megnyugszom, a helyére kerülnek a dolgok bennem.

    Szerintem ha nem megy, akkor próbálj meg elmenni egy jóga-órára, vagy meditációs körbe, úgy könnyebb lesz. Sokat fog segíteni.

    Üdv,
    Kleomio

    Válasz
  10. brillo

    Kleomio, te hogy meditálsz? Én akárhányszor próbáltam, vagy szédülni kezdtem, vagy bealudtam…:-) biztos vmit rosszul csinálok. Legalábbis, gondolom:-)

    Válasz
  11. Kleomio

    Én azt tapasztaltam, hogy a full depiből csak a meditáció húz ki. Esetleg egy üveg bor, némi chips, és egy jó kis Szex&NY rész… És másnap a munka, az idióta kollégák, egész felvidítanak.

    Válasz
  12. Angel

    Szia!

    Mióta tart ez az állapot? Én voltam depressziós,igaz elég hosszú út vezetett odáig mire hajlandó voltam belátni,de a „tüneteim” hasonlóak voltak a tiédhez. Nem történt valami ami kiválthatta ezt benned?

    Szerintem érdemes lenne felkeresned a jó pszichológust aki segít! Remélem mielőbb rendbejössz!!

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.