Register
A password will be e-mailed to you.

Kikészít ez a srác! Halálosan szerelmes vagy belé! A fejedben már forog a film kettőtökről…
Álmaidban látod, ahogy mágikus tekintettel lassan közeledik feléd, rádmosolyog, és bevallja, hogy te vagy a mindene.
Jajjj! És a valóságban azt sem veszi észre, hogy a világon vagy, igaz?! Szerencsére a Metropolitának van egy tuti stratégiája erre az esetre, hogy teljesen magadba bolondítsd ebből a patthelyzetből. Neked annyi a dolgod, hogy figyelj, és kövesd ezt a 6 lépést!

 1. 

Kezdjük a kezdetekkel! Egészen biztos vagy benne, hogy egyáltalán nem érdekled? Ezt könnyen megtudhatod!

Fürkészd ki!

Tanulmányozd a "célpont" viselkedését. Nem szokott nézni téged? Hogyan néz? Próbáld valahogy megtudni, hogy tényleg közömbös-e, vagy menekül előled! Kérdezd meg egy barátnődet erről, hogy ő hogyan látja, mit vesz észre. És főleg, légy őszinte magadhoz. Ne beszélj be magadnak semmit!

De vigyázat! Ne leplezd le magad: maradj természetes, nem kell magánnyomozósdit játszanod. Nehogy elkezdd követni vagy kémkedni utána! Bőven elég, ha időnként vetsz rá egy-egy titkos pillantást…

2.

Oké, oké, most már tudjuk, nem szerepelsz a VIP-listáján. Akkor mi van? Segítünk neked, hogy felkerülj rá!

Az első lépés:

Utánozd!

Emlékszel, amikor a suliban oda kellett figyelned a tanárra? No hát ez ugyanaz! Elég, ha jól fülelsz arra, amit mond! Amikor beszél, észrevétlenül közelítsd meg, és nyisd nagyra a füled!

Egy filmről beszél? Egy sorozatról, egy munkahelyi helyzetről, a sportról? Mit szeret, mit nem? Jegyezz meg jól mindent, és dolgozd fel az infókat. Ha legközelebb beszélgettek, már könnyebb lesz felkeltened az érdeklődését magad iránt.

Vigyázat! Az, hogy jól ismered az ízlését, még nem jelenti azt, hogy a sajátodat el kell felejtened! Épp ellenkezőleg, fejezd ki a saját egyéniségedet!

3.

Ha nem téged fürkész a tekintetével, akkor kit? Nyisd nagyra a szemed!
.
Milyen típusú nő jön be neki?
.
Ha egy lány érdekli őt a baráti körben, hamar megtudod. Látnod kell, amit ő lát! Ha ő jobbra fordítja a tekintetét, upsz, nézz te is arra!
Ha egy olyan lányra bukik, aki egész nap poénkodik és viccelődik, akkor a legjobb lesz, ha te is a humorra építesz. Próbálj úgy viselkedni, ami szemmel láthatóan be fog jönni neki!  A neki szimpi tulajdonságok benned is megvannak, csak elő kell ásni és ki kell domborítani.

Vigyázat! Nem arról van szó, hogy megváltozz egy kicsit is! Csak lesd el azt a pár apró trükköt, amitől ő úgy gondolja, hogy te nem vagy olyan, mint a többi számára közömbös lány!

4. 

Most, hogy felfigyelt rád (igen, rád!), mert egy mozdulattal, egy tekintettel, egy nevetéssel felhívtad magadra a figyelmét, erősítsd meg a hatást!

Előre a tökéletes nőiességért!

Legyen ápolt a megjelenésed, mindennap kelj fel egy órával korábban a szokásosnál. Ez első héten biztos nehéz lesz hozzászokni a koránkeléshez, de megéri!

A frizurád legyen mindennap szuper, ne hagyd, hogy a körmeid betöredezzenek (elmehetsz műkörmöshöz is), és vedd elő a legszebb felsődet, amit amúgy csak extra alkalmakra tartogattál. Napközben is nézz néha bele a tükörbe, és igazítsd meg a szempillafestékedet, vagy igazítsd meg a púdert az arcodon.

Ígérd meg, hogy minimum egy hétig hallgatsz ránk, és nagyon kicsíped magad magad minden nap. Tuti, hogy kihúzod így a nyertes lottószelvényt, és ezt is akarod, vagy nem?

Vigyázat! Az, hogy kiszépíted magad, nem egyenlő azzal, hogy túlzásokba esel! Ez nagyon fontos!!! A köldökig érő dekoltázs, a mikro-szoknya, a legjobb mód arra, hogy elkönyveljen "Miss Könnyűvérűnek", ez pedig nem cél.

Vagyis: Maradj egyszerű, természetes, szexi és friss, pont amennyire kell!

5.

Most, hogy kezdesz bejönni neki, ő egyáltalán nem érzékeli, mi történik vele. Eszébe sem fog jutni, hogy nem is olyan rég még azt sem tudta, hogy hívnak. Most meg kell erősíteni a pozíciódat!

Bűvöld el a baráti körét!

Figyelj, ha csak az egyik barátjának megfájdul rád a foga, akkor nyert ügyed van! Tudod, miért? Mert a pasik kibeszélik a lányokat!

Képzeld el, hogy a legjobb barátjának megakad a szeme rajtad. A barát igyekszik majd körülötted ugrálni, kimutatni a tetszését feléd, és mi lesz az eredmény? Szíved választottja szépen féltékeny lesz, úgy érzi, azt nem lehet, hogy a másik előbb érjen célba nálad, mint ő. Ez a technika überelhetetlen! Így működnek a férfiak!

Vigyázat! Azért az egész haveri bandát ne bolondítsd magadba! Ne feledd: maradj mindig természetes, megközelíthető, mosolygós, és vicces… És főleg, maradjon benned egy adag titokzatosság, hogy a "célpont" figyelmét folyamatosan lekösd!

6. 

Megérkeztünk! Miután okosan annyit fáradoztál érte, az embered a lábaidnál hever! Arra kér, hogy randizz vele és légy a barátnője. Ó, de szép is a megérdemelt győzelem!

Arasd le a nyereményt!

Egy kis türelem még! Nem szabad azonnal rávetned magad (még akkor sem, ha nagyon-nagyon kedved lenne hozzá). Hagyd egy kicsit udvarolni, küzdeni… Jót fog tenni neki! Nem árt, ha ő is elkezd korábban felkelni miattad….

Vigyázat! Azért ne is állj ellent neki túl sokáig, nehogy a végén még feladja… Amikor érzed, hogy már jól megsült és megfőtt, és finom ropogós lett, fogyaszd el a csodás menüt! Mmmm!

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

2 hozzászólás

  1. Edina

    Én is ugyanebben a cipőben járok, hogy tetszik egy srác, de neki más tetszik: a barátnőm!! Megpróbálom a tanácsaitokat, de nem sok remény van már bennem!!sajnos!!!

    Válasz
  2. Beus

    Sziasztok!
    Alkalmazni fogom a tanacsaitokat, egy hettel kesobb jeleztkezek, hogy sikerult-e valamit elernem.

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.