Register
A password will be e-mailed to you.

Cikk a Sziget Fesztiválról

"Milyen koncertekre mentek ki? Mit ajánlotok? Én az Alanis Morissette-re tuti kimegyek B-)"

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

7 hozzászólás

  1. brillo

    morgan, jó volt nagyon! mondjuk, az tényleg fura volt, hogy ennyi idô alatt ilyen „hosszúra” nôtt meg a haja:) (tényleg póthaj lehetett!), de különben azt kaptam, amit vártam. és olyan jó volt élôben hallani a „nagy kedvenceket” (a közönség persze tombolt, amikor felcsendültek az elsô hangok, amikbôl rá lehetett jönni, mi következik)! ráadásul egyetlen hamis hang sem volt!
    nekem az új számok annyira nem jöttek be, lehet, hogy azért, mert nem is ismerem ôket annyira, de az ironic meg a többiek, no, azok ütöttek!:)
    azt hiszem, nagyon kitett magáért, lóbálta a haját a szinpadon, ugrált, néha csak ott állt, összekulcsolt kezekkel, de a hangja annyira fantasztikus volt! szóval megérte:) (remélem, igaz, ami a metropolita beszámolóban volt, hogy jön majd még bp-re!:))) mindenesetre azt, hogy „köszönöm”, már egészen jól mondja:)

    Válasz
  2. morgan

    És milyen volt Alanis? Annyira ki akartam rá menni, de én sem tudtam a munka miatt ((((((((

    Válasz
  3. brillo

    én voltam idén, igaz 1 napot (a munka fogva tartott:)), de jó volt. persze, utána kb. 1 kiló mocsok jött le rólam, de amúgy jó élmény volt, és persze a koncert szuper volt! (én is alanis-en voltam)
    persze, nem mondom, ezt is ki lehet nôni…:)

    Válasz
  4. Kuniga008

    Én már 2 éve nem megyek a Szigetre, nekem nem jön be az a kosz és por, ami ott van, de nem az a legfőbb baj, inkább az, hogy tele van narkóssal, meg k*vákkal, vagy a kettő kombinációjával, meg alkoholistával. Amúgy nem lenne rossz, de lehet ezeket a negatívumokat meg nem lehet kiküszöbölni

    Válasz
  5. Rit

    Képzeljétek, én még életemben nem voltam szigeten… Bár, jó ideje minden évben tervezem, hogy kimegyek- de végül mindig közbejön valami. :S

    Válasz
  6. kockaczukor

    Sziasztok,
    hát, R.E.M, tutira!:) mennék vmi jó magyarra is, de nem vagyok képben, egy ideje nem jutok el koncertekre… ha valaki tud jó magyar zenekart, akik játszanak és érdemes meghallgatni, szóljon!

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.