Register
A password will be e-mailed to you.

"Most vettem egy szempillaspirált, fekete és nem vízálló, de allergiás lettem rá. Vennék egy újat, persze olyat, amitôl hosszú + göndör + dús + fekete +nem csomós és különállóak lesznek a pilláim. Van valami tuti szempillaspirál, amivel tényleg lehet hódítani??? Sziasztok! R."

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

19 hozzászólás

  1. Orsi

    Nekem a legjobban a Wolium expess turbo bust szempillaspirál vált be. Régen ez volt a „megatáncos szempillaspirál” XD
    De tényleg nagyon jó, hosszít, dúsít, nem nehezíte el a pillákat, könnyen lemosható. Göndöríteni sajna nem tud az allergiát meg nem tudom.

    Válasz
  2. kaniadri

    ez a kétvégű L’oreal egyébknt tényleg nem rossz, amit Juli írt

    Válasz
  3. brillo

    kaniadri tudom, nyilván akkor mindenki azt venné, és nem lehetne piacra dobni újabb és újabb darabokat, amiket aztán megvesznek az emberek, habár még el sem fogyott az elôzô… de, azért álmodozni lehet:-)
    meg persze talán létezik egy olyan darab, ami _majdnem_ mindent tud… hm?:-))

    Válasz
  4. Julie

    Nekem a legjobban a L’oreal szempillaspirálok váltak be. Főleg a két oldalú, aminek az egyik oldala fehér, azaz hosszabbít, a mások oldala pedig fekete, ami megadja a színt és a dús hatást.

    Válasz
  5. brillo

    kaniadri, jó, hogy mondod:-) ezek szerint mégis csak kamu:-)
    viszont engem változatlanul az érdekelne, melyik az a tuti szpspirál, amitôl nem leszek allergiás, göndörít, dúsít, szétválaszt, hosszít, nem nehezíti el a pillákat és könnyen lemosható – mindezt persze egyben:-)))

    Válasz
  6. kaniadri

    nekem volt ilyen tartós műszempillám, azt hiszem 3d-s műszempillának hívják. és igen a saját szempillához ragasztják és ahogy az hullik ki úgy hullik a műpilla is. 1-2 hónap volt ígérve, de alig bírta ki az 1 hónapot – nekem (gondolom ez attól függ kinek hogy hullik a pillája vagy ilyesmi) és a végén már azért volt nagyon csúnya, mert csak itt ott maradt.
    és kész állapotban olyan, mintha szépen ki lenne spirálozva a szempillád.
    ja igen és egyesével rakják be, tehát iszonyú hosszú a folyamat. és baromi drága. szóval szerintem nem éri meg.
    nekem volt tincses műszempillám is. az mondjuk sokkal látványosabb, mint ez a 3d-s, de hát nem is marad fent olyan sokáig…

    Válasz
  7. julcsika

    Én azt hallottam, hogy ricinus olajjal kell kenni a szempillát, és nőni fog egy picikét. Ez igaz? Hol lehet ezt beszerezni?

    Válasz
  8. Kuniga008

    nekem van szemhájam, komoly! Megyek is konzultálni egy plasztikai sebésszel zsírleszívatok :P

    Válasz
  9. Ariel

    amúgy szemhájhoz nem lehet, csakis a tövéhez, így a pilla élettartama maximalizálja a műszempilláét.
    Egyébként nekem is volt régebben, és amikor nő le a saját pillád, a műszempilla vele együtt nő, és egyre hosszabb lesz, és egyre természetellenesebben néz ki. Úgyhogy én körömollóval még utána is vágtam a hosszának. Szóval van vele strapa! De megéri, mert nagyon széppé tudja változtatni a tekintetet

    Válasz
  10. brillo

    Ariel, most aztán jól lelomboztál:) nem lehet, hogy ezt a szemhéjadhoz rögzítik? esetleg szempillanövekedés-gátló cseppeket kell bevenni….?:))

    Válasz
  11. Ariel

    Azért a 1,5 hónap nehezen hihető. Ugyanis a műszempillát csak és kizárólag a szempilla tövéhez tudják ragasztani, akármilyen fotocellás, uv-szűrős, szivárványszínű egyedről van is szó. A szempilla pedig nő (mint a haj), valamint kihullik. Vagyis 1,5 hónap alatt a műszemplillával turbózott szempillánk – ha valamilyen csoda folytán bírja a súlyt és nem hullik ki -, akkor is kb 2-2,5 cm hosszú seprőre nőne…. azt meg megnézném…. :DD

    Válasz
  12. brillo

    Mûszempilla 1,5 hónapig??? Én néha felteszek magamnak, de az már este lejön… ühümm:)))
    Van ennek valami speckó neve? Csak hogy tudjam, hogy keressem:) köszi!

    Válasz
  13. Alma

    Próbálkozz műszempillával. Most van egy új eljárás, ami kb 1,5 hónapig bírja. Különböző hosszúságúak és dússágúak, bármilyet kérhetsz. Budapesten 1-2 kozmetikai szalonban már lehet csináltatni, bár állati drága, 25.000 Ft körül van.

    Válasz
  14. brillo

    Sziasztok!
    Én loreál telescopic-ot használtam, nem volt rossz, de inkább csak hosszabbított. De nem volt allergiám.

    Attila – ezeket itthon is kapni? még sosem hallottam róluk..:-S

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.