Register
A password will be e-mailed to you.

"Helló!

Az orvosom szerint el kell menjek gyomortükrözésre, és nagyon félek! Hogy zajlik, mennyi ideig tart? Fáj? Elaltatnak? Az orvos csak legyintett és annyit mondott, kibírható. Hát, nem nyugtatott meg!!?
Elôre köszönöm a beszámolókat! Dini"

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

35 hozzászólás

  1. Vali

    Az én fiam 15 éves nem régen volt gyomortükrözése. Nagyon ügyes volt! Egyáltalán nem félt,sőt várta…én szét izgultam magam,de Ő most is azt mondja ..
    -anyu ki lehet bírni,uralkodni kell az embernek magán és no para,..
    mit írhatnék még??
    a cél érdekében KELL!

    Válasz
  2. Lacek

    Sziaasztok!Én 19éves vagyok, holnap megyek gyomortükrözésre és nem félek…még!ez normális?:Dremélem nem lesz semmi baj…majd elmesélem holnap mivolt!

    Válasz
  3. Alisa

    Szia nekem most volt nemrég tükrözésem háát eléggé kellemtlen a dolog:(:( én pl szanaszét hánytam mindent pedig nem ettem előtte, alig kaptam levegőt is bevérzett a torkom tőle és iszonyuan fájt után a gyomorszájam is…:(:( nem kellemes de próbálj ellazulni és nem arra gondolni h most éppen mi folyik..

    Válasz
  4. rozicska

    Hu. nekem halálközeli élmény volt ,azt hittem ,hogy itt a vég , nem kaptam levegöt ,csukott szemnél bevérzett mind a két szemem ,ziláltam, aztán ,mikor végeztek velem ,közölte az asszisztensnö ,hogy büfögjek ,szóval ,mint egy disznó ,ugy éreztem magam ,megalázva ,én ha lehet kikerülöm,hmhm

    Válasz
  5. Frankó

    Nemkell félni egy kicsit kellemetlen de csak akkort ha az endoszkoppal előtte végbéltükrözést végeztek, és ezt meg is mondták. Nem beszarni.

    Válasz
  6. kri23tike

    Szia!nekem volt gyomortükrözésem,tudod olyan fájdalmamim voltak,h én kértem az orvostól,h tudjam pontosan mi a baj.5 perc alatt megcsinálták,nagyon kedves volt az aszisztens hölgy.próbálj meg ellazulni a többit mondani fogják és segítenek.Ne idegeskedj,minden rendben lesz!

    Válasz
  7. Hajni

    Szia Dani!Ne félj tőle, én már harmadszor vagysok túl rajta. Nem kellemes, de nem fáj. Csináld amit mond az orvos, és arra gondolj, hogy sokan /akik sokkal betegebbek/ inkább ezen vennének részt,mint ami sulyos betegségben szenvednek.

    Válasz
  8. Liberta

    Szia,

    valóban nem kellemes, lélegezz nagyokat és próbálj másra gondolni…. Lehet kérni altatást, nekem a második tükrözésemet „helyi kábításban” csinálták, mert az első után azt mondtam, nekem még egyszer nem…. Kérdezd meg az orvosodat. Sok sikert!

    Válasz
  9. Szekfű László

    Nem kell félni nagyon értik az orvosok és nem fáj egy picit kellemetlen.

    Válasz
  10. kockaczukor

    Szia Dini! Az én apósom nemrég volt, és azt mondta, elég kellemetlen, de adnak érzéstelenítôt és kb. 10 percig tart, szóval nem vészes. Egy a fontos – és most ôt idézném -: Tedd amit mondanak, ne próbálj meg ellenállni!:)
    Amúgy azt mondta az apósom, neki az segített hogy nézte a monitort, hogy mi történik. Ja és hogy utána nem lehetett se innia se ennie pár óráig. Hát, remélem, segítettem!
    Sok sikert!

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.