Register
A password will be e-mailed to you.

Berobbansz kedvenc edzőtermedbe, és tudod, hogy tusolással együtt 30 perced van, mert rohannod kell egy tárgyalásra vagy éppen egy klassz filmre a moziba…

1.    Kezd tekeréssel! 10 perc

Ülj fel az egyetlen szabad kerékpárra és tekerj változó tempóban 10 percet. (Legyen benne hegymenet!) A biciklizés kellően bemelegít és még nem is fáraszt le. Tökéletes a helyes tartás elérésére, hogy a combjaid formásak legyenek, a lábaid pedig szépek.

2.    Fuss, leányzó fuss! 10 perc

Ahogy felszabadul a futópad, ugorj fel rá és fuss le 10 percet. Ez a gyakorlat megizzaszt és kellően ki is fáraszt. Ezt is váltakozó tempóban tedd, hogy egyre jobban izzasszon. A helyes légzést előtte gyakorold, hogy amikor felállsz a futópadra, csak folytatnod kelljen.

3.    Egyenes hát és kockás has! 5 perc

Feküdj a hasizom padra és végezz felüléseket. Mindezt törzsfordítással tedd, így a külső hasizmaid is dolgoznak. Nagyon függ a dőlésszögtől is, ha nagyon meredek, akkor 10-12 felülést csinálj, 4 sorozatban. Ha kisebb dőlésszögben mozogsz akkor akár 20-22-t, szintén 4 sorozatban.

4.    Préseld a hasad! 5 perc

Ha találsz egy árva padot akkor tedd fel a lábad és feküdj hanyatt. (Ha nincs pad, akkor ágyra is lehet) Az alsótest legyen a földön, a mellkast pedig emeld a plafon irányába. Éppen hogy csak emelkedjen el a lapockád a földtől és már néhány felülés után érezni fogod a hatást. Ebből csinálj 20-30-40-et, ez attól függ mennyire vagy edzett.

Ezt a gyakorlatot variálhatod úgy, hogy mindkét irányba, törzshajlítással is felüléseket végzel.

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Egy válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.